hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. június. 14., hétfő - Vazul.
hirdetés

Saját márka

Immár sört is árul a brit királyi család

Az uralkodóház szeszesital-kínálatában megjelent IPA és Bitter a família áruszortimentjén belül új kategóriát teremtett.

Tovább szélesítette „saját márkás” termékeinek portfólióját a brit királyi család. Ezúttal két sörrel gazdagodott a fejedelmi kínálat.

A nemrég piacra bocsátott italokat a II. Erzsébet tulajdonában álló Sandringham Birtokon termesztett alapanyagból állítják elő és május 4-én már el is kezdődött az értékesítésük.

Egy IPA (India pale ale) és egy Bitter szerepel az újdonságok között. Mindkét sör esszenciáját az uradalmon termesztett, organikus Laurette árpa képezi.

Míg az Olden IPA főleg sárga és barna címkéjén egy fácán nyújtogatja a fejét, a Best Bitterre zöld matricáján egy némileg megszeppent nyúl szökdécsel. Felvonultatásuk apropóját az adja, hogy a 20 000 angol holdas birtokon mindkét állat őshonos.

Forrás: Twitter

A söröket egy Norfolk megyei, Barsham Brewery nevű főzdében állítják elő.

A palackok 16,9 brit uncia (nagyjából 0,48 liter) sört tartalmaznak, és úgy tűnik, kizárólag egy Sandringham Shop nevű helyi üzletben lehet megvásárolni őket. Az áruk 3,99 angol font, ami körülbelül 1650 magyar forintnak felel meg.

Mint ahogy az a brit uralkodói család saját gyártású szeszes italainak esetében már csak lenni szokott, külföldről a most megjelent két terméket sem lehet megrendelni.

 
Zamaróczy Ádám
a szerző cikkei

(forrás: Store Insider)
hirdetés
hirdetés