hirdetés
2021. július. 30., péntek - Judit, Xénia.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A harmadik alkalommal megrendezett Pezsgőkonferencia már a plenáris részében is izgalmas, kóstolókkal tarkított programot kínál majd.

A Kaliforniai Egyetem kutatása szerint a mindennapos kávéfogyasztás csökkenti a szívritmuszavar kialakulásának esélyét, holott korábban azt gondolták, pont, hogy növeli a veszélyt.

A Budapesti Értéktőzsde oldalán közzétett tájékoztatása alapján 2021 és 2023 között kapacitásbővítő beruházásokat készül végrehajtani a társaság.

Elsősorban a termékek gyümölcstartalmát és cukortartalmát vizsgálták, de emellett az aromák, emulgeálószerek és stabilizátorok jelenlétét is szemügyre vették.

A korábban éves szinten mintegy 15%-kal növekvő hazai műanyag csomagolóanyag-felhasználás értéke 2020-ban 288 milliárd forintról 268 milliárdra, azaz 7%-kal csökkent.

Átlépte az 500 forintos lélektani határt egy csésze kávé átlagára a magyar városközpontokban a ClientFirst Consulting felmérése szerint – írja a Napi.hu.