hirdetés
2021. május. 14., péntek - Bonifác.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A NAV nyomozói egy illegális üzemben 2019-ben több mint 6 millió szál cigarettát foglaltak le. A vád szerint az illegális cigarettagyártással a vádlottak összesen csaknem 1,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak a magyar költségvetésnek.

Jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás bűntettével vádolja a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a tiszabecsi nőt, aki két ukrán férfinak megengedte, hogy zárjegy nélküli külföldi cigarettát tároljanak a lakásában.

Heets-szállítmányt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy ásotthalmi ellenőrzésen – írja a NAV honlapja.

Tizenhat vádlottat ítéltek első fokon, nem jogerősen letöltendő szabadságvesztésre egy többmilliárdos pénzmosási ügyben szerdán – közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel.

Hollandiában és Lengyelországban nemzetközi művelet keretében cigarettát milliós tételben hamisító szervezett bűnözői csoport 30 tagját állították elő – közölte az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete (Europol) szerdán.

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki kábítószert árult, és lakásában kannabiszt termesztett 2019-ben Budapesten – közölte a fővárosi főügyész kedden az MTI-vel.

hirdetés
hirdetés