hirdetés
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

A gödöllői nyomozók egy 59 éves férfit isaszegi otthonában fogták el, aki a gyanú szerint családi házának pincéjében kábítószert termesztett.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt azzal a 34 éves szécsényi férfival szemben, aki kétszer is kannabisz-magokat rendelt az interneten, mert az első rendelését (a rendőrség közbelépése folytán) nem kapta meg.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 626 doboz cigarettát találtak egy autóban elrejtve.

Kábítószer-kereskedelem és lopás miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki élettársával együtt egy rokonuk ingatlanának pincéjében klimatizált, öntözőrendszerrel ellátott, 451 tőből álló kannabiszültetvényt alakított ki.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem hetven kilogramm vágott dohányt találtak egy autóban.

hirdetés
hirdetés