hirdetés
2021. július. 30., péntek - Judit, Xénia.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A NAV nyomozói egy illegális üzemben 2019-ben több mint 6 millió szál cigarettát foglaltak le. A vád szerint az illegális cigarettagyártással a vádlottak összesen csaknem 1,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak a magyar költségvetésnek.

2020-ban már csaknem 275 millióan fogyasztottak drogot a világon, 22 százalékkal többen, mint tíz évvel korábban – derül ki az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) 2021-es jelentéséből. A közelmúltban a Vámigazgatások Világszervezete (VVSZ) és az ENSZ nemzetközi rendészeti műveletet indított az illegális kábítószer-kereskedelem visszaszorítására.  

Egy év alatt húsz százalékkal drágultak a dohányáruk keleti szomszédunknál, így a csempészet is kevésbé kifizetődő lehet.

Több száz doboz csempészcigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzések során, a másfél millió forint értékű terméket lefoglalták.

Százhúszmillió forint értékű zárjegy nélküli cigarettát találtak egy debreceni társasházban a pénzügyőrök – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön a közösségi oldalán.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Lónyánál több mint 6 000 szál adózatlan cigarettát találtak egy ukrán férfi autójában.