hirdetés
2021. július. 30., péntek - Judit, Xénia.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Egy felmérés szerint a közepesnél is gyengébb a magyar cégek innovációs teljesítménye.

Ráadásul közösségi terekben nem is lehet dohányozni Észak-Koreában.

A füstmentes dohánytermékek eladása jelentős mértékben növekedett az elmúlt egy évben a Philip Morrisnál – írja a Világgazdaság.

A korszerű vízgazdálkodási és termelési rendszerek megismertetése érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Izrael budapesti nagykövetsége és a Külügyi és Külgazdasági Intézet online konferenciát tartott 2021. július 19-én.

A dohányipari részvények közül a Philip Morris részvényeinek értéke nőtt leginkább – írja a TobaccoJournal.com a német Die Tabakzeitungra hivatkozva.

Magyarországon a precíziós gazdálkodást elsősorban a 40 évnél fiatalabb, felsőfokú végzettséggel rendelkező gazdálkodók alkalmazzák, így a precíziós technológiák sikere részben a generációváltás sikerétől is függ – mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.