hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

„Minél keményebben dolgozom, annál nagyobb szerencsém van”

Sors vagy döntés? A szerencse pszichológiája

A „szerencse fia, rámosolygott a szerencse, szerencsés véletlen” gyakran használt hétköznapi kifejezéseink. De meg tudnánk fogalmazni, mi az, hogy „szerencse”? Egyesek szerint a szerencse nem létezik, és a siker 99 százalékban a kemény munka eredménye. Mások legnagyobb sikereiket viszont kizárólag a szerencsének tulajdonítják, azt vallják, hogy jókor voltak jó helyen. Az üzleti szférában különösen kritikus tényező lehet a szerencsefaktor. Hogyan biztosíthatjuk, hogy befektetéseink és projektjeink sikerét ne veszélyeztethesse a balszerencse? A cikkben a „szerencsés mindset” tudományos alapelveit mutatjuk be.

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Parák András, pszichológus, coach, PhD-hallgató
a szerző cikkei

(forrás: Üzlet & Pszichológia)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés