hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. július. 30., péntek - Judit, Xénia.
hirdetés

Dohánybolti Örkény-egyperces

Nem vált be az „agyhullámos kommunikáció”, tört és zúzott a trafikban

Agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg egy 43 éves ráckevei férfi egy helyi dohánybolt tulajdonosával, hogy hitelben elvihet az üzletből 8 doboz cigarettát, legalábbis ezt állítja. A férfi nem kapott cigarettát, ezért dühében tört-zúzott, majd elvitte a nyolc doboznyi dohányárut.

A férfi az álmában kapott üzenetekre hagyatkozva tért be jogosnak vélt jussáért 2021. június 8-án reggel egy ráckevei dohányboltba – írja a Police.hu. Elfelejtette azonban felvenni az orrát és száját eltakaró maszkot, amit az eladó szóvá is tett.

Az eladó és a férfi is hajthatatlan volt, szóváltás alakult ki közöttük, majd a 43 éves férfi mérgében belecsapott a pultra szerelt, az ügyfeleket az eladótól elválasztó üveglapba. Mivel az „adjá’ má cigit!” felszólítás továbbra is süket fülekre talált, a férfi megkerülte az összetört pultot és 8 doboz cigarettát kabátzsebébe gyömöszölve elhagyta a boltot. Az utcán egy járókelőtől tüzet kért, majd kutyájával elsétált. A riasztott rendőrök 10 percen belül elfogták a férfit a tett helyszínének közelében.

Fotó: Police.hu

A férfi a kihallgatásán részletesen vallott a történtekről, azokat nem tagadta, de határozottan állította: a hitel limites dohányáru elhozatalát korábban agya elektromos hullámain keresztül, álmában, előzetesen megbeszélte az üzlet tulajdonosával.

A 43 éves férfi ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Ráckevei Rendőrkapitányság.

(forrás: police.hu)
hirdetés
hirdetés