hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Borravalót zsákmányoltak

Lezárult a nyomozás a pancser trafikrablók ügyében

A csepeli nyomozók befejezték a nyomozást annak a három férfinak az ügyében, akik a gyanú szerint egy dohányboltot kiraboltak, három másik üzletet pedig megpróbáltak kirabolni – írja a Police.hu.

Az eladót fenyegetve követelte a kasszában lévő pénzt egy férfi 2021. január 31-én 11 óra 34 perckor egy XXI. kerületi dohányboltban. A nő a borravalónak kirakott pohárban lévő 1300 forintot odaadta az elkövetőnek, aki ezután elfutott.

Ugyanazon a napon kora délután egy XX. kerületi élelmiszerboltban és két dohányboltban is megpróbált fenyegetéssel pénzt szerezni egy férfi. Mivel az eladók egyik alkalommal sem adták át a bevételt a rabló elmenekült.

A fővárosi nyomozók az eljárás során azonosították a feltételezett elkövetőt a 30 éves Á. Olivér személyében. A rendőrök gyanúja szerint a rablásoknál segédkezett a férfi két barátja is, S. Viktor és S. Richárd, akik a kiszemelt boltokban az elkövetések előtt terepszemlét tartottak, a rablás alatt pedig kint őrködtek.

A három feltételezett elkövetőt a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói az utolsó bűncselekményt követő 7 órán belül Csepelen elfogták és előállították.

A BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 30 éves Á. Olivért és két társát, a 20 éves S. Viktort és a 23 éves S. Richárdot egy rablás és három rablási kísérlet gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

(forrás: police.hu)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés