hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Pannon Kávé

„Ébredés után első dolgom a kávé elkészítése”

Ezt Lőrincz László, a Pannon Kávé ügyvezetője mondta a júniusi Tobaccoban megjelenő interjúnkban, amelyben vele és Zádor Ákos értékesítési igazgatóval és Gulyás Tamás marketingigazgatóval beszélgettünk egyebek között a cég történetéről, a kávékultúra fejlesztéséről és a társadalmi felelősségvállalásról. Ebből az interjúból olvashatnak most két részletet.

Gulyás Tamás marketingigazgató, Lőrincz László ügyvezető és Zádor Ákos értékesítési igazgató a Pannon Kávétól. Fotó: Szabó Réka

Széles partneri hálózattal rendelkeznek: irodáktól kezdve szállodákon, éttermeken és élelmiszerboltokon át a Nemzeti Dohányboltokig. A trafikok arányaiban mennyire fontos partnerei a Pannon Kávénak? Hány trafikban vannak jelen 2021-ben?

Zádor Ákos: Valóban szerteágazó a partnerkörünk, amelyben kiemelt szerepet kapnak a Nemzeti Dohányboltok. A trafiktörvény hatályba lépése óta kínáljuk a kifejezetten dohányboltok részére létrehozott Corso Trafik & Café szolgáltatásunkat, amelyet immáron jelentős számú, közel ezer dohánybolt vesz igénybe szerte az országban. Azért vagyunk igazán büszkék erre a számra, mert partnereinkkel már évek óta dolgozunk együtt kölcsönös megelégedettséggel, ami ékes bizonyítéka szolgáltatásunk színvonalának. Ehhez a bázishoz évről évre egyre több dohánybolt csatlakozik, ráadásul az üzleti kapcsolaton túl a legtöbb partnerünkkel baráti viszonyt ápolunk, ami szintén nem elhanyagolható szempont.”


Mit jelent számodra a kávé? Hogy iszod?

Lőrincz László: Számomra a kávé egy olyan szerethető és nem mellékesen egészséges ital, amely mindennapi életünk része. Jómagam a ristrettót kedvelem leginkább a számtalan kávéital közül. Ébredés után első dolgom a kávé elkészítése, melynek kortyolgatása közben átgondolom az előttem álló napot. Amikor úton vagyok, általában a szabad levegőn fogyasztom, egy szál cigaretta kíséretében. Munka közben pedig minden egyes alkalommal, amikor a konyhában található dolgozói kávégép közelébe keveredek…”

A teljes interjút a Tobacco 2021/06-os számában olvashatják.

Földi Bence, főszerkesztő, Tobacco Magazin
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés