hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Üdítőipar

Új ügyvezető a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalatánál

A Coca-Cola Company bejelentette, hogy a tavasszal megkezdett átalakulása és a tehetségekbe való folyamatos befektetése következő lépéseként szeptember 1-től Sonia Dimoglit nevezik ki a Coca-Cola Magyarország (Coca-Cola Szolgáltató Kft.) ügyvezetőjének.

Sonia a Coca-Cola Hellenictől csatlakozik a vállalathoz, ahol az elmúlt három évben Görögországért és Ciprusért felelős regionális marketingigazgatóként dolgozott. Pályája során széleskörű tapasztalatokra tett szert a vállalatirányítás, a kereskedelem és a marketing területén, több fogyasztói márkánál és FMCG-gyártónál töltött be vezetői pozíciókat Európa számos országában, így Görögországban, Hollandiában és Bulgáriában. Sonia tapasztalatával és vezetői készségeivel tovább erősíti majd a vállalat magyar leányvállalatának teljesítményét és még inkább megszilárdítja a vállalati kultúrát.

Sonia Dimogli

Kerekes Péter, aki 2018. november 1. óta a magyar leányvállalat ügyvezetője, augusztus végével távozik, és más területen folytatja pályáját. Péter feladata volt, hogy levezényelje a Coca-Cola Magyarország átalakulását teljes italportfoliót kínáló vállalattá.

(forrás: Store Insider)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés