hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 27., csütörtök - Angelika.
hirdetés

Energiaital

Téli színekbe öltözött újdonságokkal gazdagítja repertoárját a HELL

Október közepétől két fagyos téli ízzel bővül a HELL energiaital kínálata, megérkeztek a HELL ICE COOL limitált változatai.

A téli színekben pompázó Nordic Red és Nordic Turquoise a gránátalma élénkvörös színével, a kiwi, kumquat egzotikus ízével és a HELL alkotóelemeivel egyesülve fog felbukkanni a boltok kínálatában.

A gyártó az új ICE COOL-okat is teletöltötte a HELL energiaitaloktól megszokott 5 féle B-vitaminnal és a 32mg/100ml koffeintartalommal. A magas újrahasznosított  tartalmú aludobozba csomagolt termékek semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak.

(forrás: Store Insider)

Legfontosabb cikkeink

A magyar kriminalisztika kevés női sorozatgyilkosainak egyike, Holhos Jánosné (leánykori nevén Papp Erzsébet) talán a legkülönösebb módon végzett áldozataival: folyékony nikotinnal mérgezte meg őket. Ha nem szorult volna meg, talán sosem bukott volna le.

Új-Zéland megtiltja a 2008 után születettek számára a dohánytermékek vásárlását. Több ország is jelezte, hasonló rendszer bevezetését tervezik.

Társlapunk, a Store Insider szaklap immáron nyolcadik alkalommal hirdette meg az Év Boltja versenyt, amelyre tizenkét kategóriában lehet nevezni. A Nemzeti Dohányboltok két kategóriáját két-két alkategóriával bővítettük!

hirdetés
hirdetés