hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Értékben 13 százalékot növekedett az égetett szeszek forgalma

Minden kategóriában erősödtek az alkoholos italok

A NielsenIQ kiskereskedelmi indexe az égetett szeszes italok kilenc szegmensét vizsgálja, ezek a gyomorkeserű, vodka, whisky, pálinka, likőr, vermut, rum, gin és brandy. Ezek összesített forgalma a 2020. április és 2021. március közötti időszakban meghaladta a 110 milliárd forintot is, ami 13 százalékos emelkedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Mennyiségben 8 százalékkal nőtt az eladás, több mint 200 ezer hektoliter szeszes italt vásároltunk a kiskereskedelemben.

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Kunfalvi-Pál Zsófia, Client Consultant Manager, NielsenIQ
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés