hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Beruházás

Betekintést engedett közeljövőbeli terveibe a Hell

A Hell Energy a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta a befektetőket és a tőkepiaci szereplőket arról, hogy kapacitásbővítő beruházásokat fognak végrehajtani – számol be cikkében a Portfolio.hu.

Az alábbiakról tájékoztatta a befektetőket a BÉT oldalán a társaság:

  • A 2021-2023 időszakban kapacitásbővítő beruházásokat tervez végrehajtani a cég, összesen 79,5 milliárd forint értékben.
  • Ebből maximum 67 milliárd forintot a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében tervezett újabb kötvénykibocsátásból kívánnak finanszírozni.
  • A társaság felkérte a Scope Ratings-t a kibocsátó minősítésének felülvizsgálatára a tervezett beruházási programmal összefüggésben, amelynek eredményét a kibocsátó haladéktalanul közzéteszi, annak Scope Ratings általi publikálását követően.

Forrás: Hell Energy

(forrás: Store Insider)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés