hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Egytucatnyi rajzoló, ha dohányosként összefog…

Nikotinturisták

Vannak a jól ismert turisták szerte a világban, vannak a kalandturizmust kedvelők, előfordulnak még a katasztrófaturisták, akik rögvest felbukkannak minden bajnál, tragédiánál, ha csak módjuk van rá. De a karikaturisták – nos, az egy külön világ. Ők nem a karikák megszállottai, bár abban egyformák, hogy ha fújják a füstöt – akár cigarettából, akár pipából –, szeretnek karikát is eregetni. Ha pedig pont tizenketten vannak, mint a gonoszok, és mindannyian piszok jól rajzolnak, naná, hogy valahogy kikerül egy könyv a kezük közül, amelyben minden a dohányzás imádatáról, a nikotin szentségéről szól. Persze mindez vicces formában megfogalmazva és megrajzolva. Úgyhogy kéretik a most következőket nem komolyan venni…

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Vágó Ágnes
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés