hirdetés
2021. április. 19., hétfő - Emma.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

2022-től életbelépő, a 25 év alattiak szja-mentességével kapcsolatban nagyságrendileg 280 ezer érintettről lehetett olvasni. Ez a KSH korcsoport szerinti foglalkoztatottsági adataiból származik, ami az éves átlagos foglalkoztatottságot méri. Ugyanakkor a NAV 2019-es évre vonatkozó bevallási adatai szerint 460 ezer fiatalt fog érinteni a változás – írja elemzésében a GKI Gazdaságkutató Zrt.

Egy idő után amellett, hogy kimerítő ugyanazokat a témákat sokadszorra végighallgatni, a saját hangulatunkra is rányomja a bélyegét a panaszkodó meghallgatása.

A kecskeméti Szöllősi Balázs – az Év Boltja verseny egyik 2017-es győztesének, a kecskeméti Spiritstore-nak a tulajdonosa – a BAON.hu-nak nyilatkozott a dohánytermékek jövedékiadó-emelése okozta áremelkedésének esetleges hatásairól.

Ugyan a kávébabról lefejtett gyümölcshús egyelőre javarészt hulladéknak számít, egy új tanulmány szerint a felhasználása hatalmas lendületet adhat a globális újraerdősítési törekvéseknek.

Hogyan növelhetők a nettó juttatások a jogszabályi és adózási környezet aktuális változásai tükrében, a ráfordítások minimalizálása mellett? Elemzés.

Hogyan kezeljük a szabadidőnkben felbukkanó munkahelyi stresszt?

hirdetés
hirdetés