hirdetés
2021. szeptember. 25., szombat - Eufrozina, Kende.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Egy Metropolitan-hallgatókat tartalmazó csapat is bejutott a legjobb tíz projekt közé Magyarország első felsőoktatási szintű startup kurzusán.

Az ital készítése során különleges lépés, hogy a birset feldolgozás előtt utóérlelik, így a gyümölcsben az aromaanyagok tovább koncentrálódnak, ezzel is biztosítva a pálinka egyedi ízvilágát.

Fiatal gyerekeknek semmiképpen sem ajánlott a koffein fogyasztása. Idősebbeknél is inkább a kávé ajánlott.

Magas THC-tartalom miatt a forgalmazó visszahívta és kivonta a forgalomból az egyik kenderteáját.

Napelemes erőművel lett korszerűbb a Pécsi Sörfőzde – a cél, hogy a gazdaság újraindításába minél több cég fenntartható módon tudjon bekapcsolódni.

Nem kizárt, hogy a kelet-csehországi Pardubice környékén főzték Európában legrégebben a sört, méghozzá gyógynövényekből.

hirdetés
hirdetés