hirdetés
2021. április. 19., hétfő - Emma.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A NAV nyomozói egy illegális üzemben 2019-ben több mint 6 millió szál cigarettát foglaltak le. A vád szerint az illegális cigarettagyártással a vádlottak összesen csaknem 1,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak a magyar költségvetésnek.

Több mint hárommillió forint értékben foglaltak le cigarettát és alkoholt Veszprém, Baranya és Győr-Moson-Sopron megyében a NAV munkatársai.

A NAV szerint a hazai termőterületekről is egyre nagyobb mennyiségű dohány kerül az illegális piacra.

A BRFK Felderítő Főosztály és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai összehangolt akcióban ütöttek rajta egy zárjegy nélküli cigarettákat előállító műhelyen. Az ügyben a további eljárást a NAV folytatja.

2020-ban 27 esetben szálltak szembe a csempészek a határőrökkel.

A dohánycsempészettel gyanúsított volt szocialista képviselő ellen nem indult nyomozás Magyarországon.

hirdetés
hirdetés