hirdetés
2021. szeptember. 25., szombat - Eufrozina, Kende.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A NAV nyomozói egy illegális üzemben 2019-ben több mint 6 millió szál cigarettát foglaltak le. A vád szerint az illegális cigarettagyártással a vádlottak összesen csaknem 1,3 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak a magyar költségvetésnek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai csaknem ötmillió forintot érő adózatlan cigarettát találtak egy autó kerekeiben.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy utas poggyászaiban 1400 szivart találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) munkatársai Záhonynál 15 000 szál különböző fajtájú adózatlan cigarettát találtak egy ukrán autóban.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak és két rendbeli közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat egy ukrán férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróságon.

Hiába menekült el egy cigarettacsempész a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei elől.

hirdetés
hirdetés