hirdetés
2021. április. 19., hétfő - Emma.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

A Kell egy B terv számára készült, a koronavírus hazai munkavállalókra tett hatásait felmérő kutatásból az is kiderült, hogy melyek azok a változások, amiket a munkavállalók a járványtól függetlenül is értékelnének.

Csökken a kijárási tilalom mértéke, ezzel arányosan a nyitvatartási idő pedig nő a kormány keddi bejelentése szerint.

2022 szeptemberére halasztották az idénre tervezett InterTabac és InterSupply vásárokat.

Továbbra is fokozott körültekintést javasol a fogyasztók számára a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), ugyanis az utóbbi időszakban számos panasz érkezett a hatósághoz, amelyek a COVID–19 világjárványt kihasználó kereskedelmi gyakorlatra utalhatnak. Az online rendelések során szintén fontos az odafigyelés.

Zimbabwe kormánya frontvonalban dolgozókká nyilvánította a dohányipari munkavállalókat.

Az éjfél és reggel 5 óra közötti lakhely elhagyási korlátozás miatt az éjszaka nyitva tartó boltok már nem kereshetők fel, írja a Blokkk.com.

hirdetés
hirdetés