hirdetés
2021. április. 19., hétfő - Emma.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Argentína Jujuy tartományának kormányzója azt tanácsolta a csökkenő dohányeladások miatt egyre inkább bajba kerülő dohánytermelőknek, hogy termesszenek inkább kannabiszt.

Üzembe helyezte az országos jégkármérséklő rendszert 2021. április 15-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az ország 986 pontjáról ezüst-jodidot a felhőkbe juttató rendszer minden évben több milliárd forint kárt előz meg a mezőgazdaságban, emellett lakossági, ipari, állami létesítményeket, ingatlanokat és ingóságokat is véd.

A március 24-i trafikrablás gyanúsítottját április 10-én fogták el.

Az arab ország azt szeretné elérni, hogy 2030-ra öt százalékra csökkenjen a dohányosok aránya a szaúdi lakosság körében.

Megfelelt a várakozásoknak az infláció márciusi emelkedése, és a világpiaci olajárak, valamint a dohánytermékek jövedéki adójának növekedése miatt a drágulás további gyorsulására számítanak az MTI-nek nyilatkozó piaci elemzők.

Egyebek között a növénykultúra közeljövőjének jó irányba fordításán fáradozna Kenyeres Sándor, a MADOSZ új elnöke.

hirdetés
hirdetés