hirdetés
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.

 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

Hol tart most a szivarkultúra Magyarországon? Mik a főbb piaci folyamatok, amelyek meghatározzák az iparágat? Hogyan hatott a pandémia a fogyasztásra és milyen szerepet kapnak a trafikosok a szivarok hazai értékesítésében? Erről és sok másról is beszélgettünk Aranyos Zsolt szivarszakértővel, a CigarBeaver alapítójával, a CigarSense első hazai tesztelőjével.

Tavaly decemberben a fogyasztói árak átlagosan 7,4 százalékkal magasabbak voltak az egy évvel korábbiaknál, az egy hónappal korábbi szintet 0,3 százalékkal haladták meg, az év egészében pedig átlagosan 5,1 százalékkal nőttek az előző évhez képest – közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A szingapúri egészségügyi miniszter szerint meg fogják vizsgálni az új-zélandi dohányzás elleni törvényeket, mert nyitottak efféle tilalomra.

Az ideiglenes intézkedést abban a reményben hozta a katari egészségügyi minisztérium, hogy így megfékezhetik a koronavírus-járvány terjedését.

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy másik férfit azért vert meg a dohányboltban, mert tiszteletlen volt az eladóval – írja az Ügyészség.hu.

hirdetés
hirdetés