hirdetés
2021. november. 28., vasárnap - Stefánia.
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 49
#1
Tobacco Tobacco 2021/10
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-10-01

Boldog Péter egy nagyon izgalmas projektet vitt végbe Békéscsabán. 2020 februárjában átvett egy csőd szélén álló trafikot, és mostanra virágzó üzletté változtatta. Mint mondja, még mindig tenni kell bele a pénzt, de lassan eljön az idő, amikor már nyereséget is termel.

#2
Tobacco Tobacco 2021/08
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-08-01

Három költözés után találta meg végleges helyét a Trafik Corner Békéscsabán – a város szívében levő üzlet kialakítása azonban annyira jól sikerült, hogy az idei Az Év Boltja versenyen két különdíjat is elnyert. Kátai Gyuláné ügyvezetőt kérdeztük szakmai kulisszatitkairól.

#3
Tobacco Tobacco 2021/06
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-06-01

Smuk Anikó hét éve dolgozik trafikban. Négy évig eladó volt Jánossomorján, három éve viszont megváltozott a munkája: azóta négy trafikot felügyel Győr-MosonSopron megyében. A mosonmagyaróvári üzlet erős konkurenciaharcban is jól teljesít, ami nem is csoda, hiszen olyan elvek mentén működik, amilyeneket a marketingtankönyvek ajánlanak. Jól felépített a márka, színes és folyamatosan bővül a kínálat, jó az üzenet s fontos a vevőközpontúság.

#4
Tobacco Tobacco 2021/05
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-05-01

A szolnoki Kossuth téri trafik üzemeltetői nem igazán éreznek visszaesést a járvány miatt, és ha ennek okait kérdezem, egyértelmű a válasz: a kedvesség, a vásárlókra való odafigyelés és a kiváló árak. Mindezeknek köszönhetően nem csupán széles, visszatérő és elégedett vevőkörrel rendelkeznek, hanem több területen is országos szinten kiemelkedő eladást produkálnak – meséli Alács Anita, az üzlet egyik vezetője.

#5
Tobacco Tobacco 2021/04
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-04-01

Szinte már a csillagokban megírták, hogy Nagypál Zoltán kiskereskedő lesz. Emiatt végezte el a kereskedelmi szakközépiskolát, családjukban ő képviseli a harmadik generációt, amely e területen dolgozik. Üzletét a Nagykörúton 1989-ben vette át, mint mondja, itt korábban is dohánybolt működött, tudtával már 1933 óta. Igaz, akkor még nem egy speciális területre szakosodva, ez a boltot egyedül vezető Nagypál Zoltán érdeme, akinek ugyanaz a szenvedélye, ami egyben aprócska boltjának fő profilja is.

#6
Tobacco Tobacco 2021/03
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-03-01

Szabó Gabriella épp a második OKJ-s tanfolyamot végezte esti tagozaton, amikor úgy döntött, ideje lenne elhelyezkedni valahol napközben és pénzt keresni. Azonkívül jó lenne, ha olyan munkahelyet találna, amely a lakásához is közel esik. Így esett a választása egy aquincumi Nemzeti Dohányboltra, amely csak pár lépés a helyi HÉV-megállótól.

#7
Tobacco Tobacco 2021/01
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2021-01-01

Az európaiak fizetési szokásai hatalmas átalakuláson mennek keresztül. A vásárlók egyértelműen az érintésmentes fizetést részesítik előnyben, a Visa tapasztalatai szerint jelenleg a személyes fizetések 80 százaléka érintés nélkül történik Európában. A fizetési szokásokban történő elmozdulás már a globális járvány előtt látható volt, de kétség nem férhet hozzá, hogy ez a trend felgyorsult, amióta az életünk drámaian átalakult az év elejétől kezdve.

#8
Tobacco Tobacco 2017/08
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2017-08-07

Idén másodszor osztottak ki közönségdíjat a vásárlók szavazatai alapján testvérlapunk, az Élelmiszer szaklap „Az Év Boltja” versenyének Nemzeti Dohánybolt kategóriájában. A legtöbb szavazattal a közönség két trafikot támogatott: 50 m² alatt – 2016 után másodszor – a „Trafik a város szélén” című pályázatot benyújtó hódmezővásárhelyi, míg 50 m² felett a „Több, mint dohánybolt!” címmel pályázó balassagyarmati trafik érdemelte ki az elismerést. A hódmezővásárhelyi dohányboltról Lukács Juliannával és a szintén a boltban dolgozó lányával, Micziz-Belovai Viktóriával, míg a balassagyarmati trafikról Gaspari Gyöngyivel beszélgettünk.

#9
Tobacco Tobacco 2017/07
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2017-07-06

Testvérlapunk, az Élelmiszer hagyományos, évente megrendezett „Az Év Boltja” versenyén a Nemzeti Dohánybolt 50 m² feletti kategóriában a kecskeméti Spiritstore üzlet bizonyult a legjobbnak. A tulajdonos igen régen tevékenykedik a „dohánykereskedelemben”: első üzleteit 14 éves korában az édesapjától csent szivarok továbbértékesítésével kötötte. Szöllősi Balázs azóta „nagyban” utazik, jelenleg több trafikot üzemeltet, ezek egyike a díjazott, különleges koncepció alapján kialakított Spiritstore.

#10
Tobacco Tobacco 2017/06
Tobacco >> Arcok a pult mögött
2017-06-09

Laptársunk, az Élelmiszer szaklap nemrégiben adta át az Év Boltja 2017 versenyének díjait. A dohánybolt kategóriában díjazottakat sorra bemutatjuk az Arcok a pult mögött rovatunkban. Elsőként egy nagyon különleges pécsi üzlet tulajdonosát, Horváth Attilát és feleségét, Hajdú Katalint (és az ő „Kicsiny Boltjukat”) mutatjuk be. A tulajdonosok nemcsak munkájukban élik ki a dohányfüst iránt érzett szenvedélyüket. A házaspár alapítója a 9. éve működő Pécsi Füstölgők Asztaltársasága Hagyományőrző Egyesületének. Attila elnöke ennek a tulajdonképpeni pipaklubnak, vezetőségi tagja a Magyar Pipaszövetségnek és tagja a Pécs-Mecsek Borút Közhasznú Egyesületnek.

hirdetés
hirdetés