hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Nikotin és szájhigiénia komplex viszonya

Mit keres egy fogorvos a trafikosok konferenciáján?

A Tobacco Hungary konferencián többször is elhangzott, hogy Európa-szerte folyamatosan növekszik a füstmentes nikotintermékek eladása. Az egyes piacok természetesen eltérnek egymástól ezen a téren, Magyarországon például talán a legerősebb versenyzők a dohányhevítéses termékek. De ezeknek a trendeknek nemcsak üzleti, gazdasági, hanem egészségügyi következményei is vannak. Erről szólt a következő beszélgetés.

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Szerényi Szabolcs
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés