hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. november. 28., vasárnap - Stefánia.
hirdetés

Vádemelés jöhet

Befejezték a nyomozást egy bényei kannabiszültetvény ügyében

A monori rendőrök befejezték a nyomozást annak a 32 éves férfinek az ügyében, aki bényei otthonának udvarán nevelgette, majd külön helyiségben szárítgatta illegális növényeit – írja a Police.hu.

Rutinszerű igazoltatásnak indult a 2019. november 9-ei rendőri intézkedés. Üllőn intették le az autójával közlekedő férfit, akinél kábítószergyanús anyagot, önzáró nejlontasakokat, alufóliát találtak, a sofőr drogtesztje amfetaminra és THC-re pozitív lett.

A rendőrök nem elégedtek meg ennyivel: házkutatást kívántak végrehajtani, s már az udvarra lépve gondolták, nem végeznek hamar. Az első látásra sem dísznövénynek tűnő, 180-300 cm nagyságú növények zsákokba kerültek, ahogyan a ház konyhájában és a fürdőszobájában talált, 10 darab száradó, valamint a már műanyag tányérokba tördelt kannabisz is. A szakértő szerint a gyökeres és száradó egyedek a növekedés generatív, a virágzás és magképződés szakaszában voltak.

Fotó: Police.hu

Kihallgatásán a férfi nem tett vallomást, a terhére rótt bűncselekményt elismerte. A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

(forrás: police.hu)
hirdetés
hirdetés