hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Vizsgálják a kapcsolatrendszerét

A pincéjében termesztette a kannabiszt

A gödöllői nyomozók egy 59 éves férfit isaszegi otthonában fogták el, aki a gyanú szerint családi házának pincéjében kábítószert termesztett – írta csütörtökön a Police.hu.

Az az információ futott be a helyi rendőrökhöz 2021 júliusában, hogy egy férfi isaszegi otthonában kábítószert termeszt és azzal kereskedik. A zsaruk hónapig gyűjtötték az adatokat, majd azonosították a célszemélyt. Kutatási határozattal a kezükben 2022. január 11-én délután ejtették meg a rajtaütést, amelynek során otthonában fogták el az 59 éves Cs. Istvánt.

A ház pincéjében közel félmillió forintot, kábítószer gyanús növényi származékokat, valamint mobiltelefont találtak és foglaltak le. A kirendelt igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye alapján a lefoglalt egyedekben kábítószernek minősülő anyag mutatható ki.

Fotó: Police.hu

A talált növényeket Cs. István minden bizonnyal nem saját fogyasztásra szánta, ám az anyag piacra kerülését megakadályozták a nyomozók. Az isaszegi férfi kapcsolatrendszerének feltérképezését a büntetőeljárásban tovább vizsgálják a rendőrök.

Az őrizetbe vett 59 éves férfi ellen – jelenleg – kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

(forrás: police.hu)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés