hirdetés
2021. október. 16., szombat - Gál.
hirdetés

Tobacco Hungary Light

Online konferencia trafikosoknak!

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont:
2020. október. 20. 10:00

Az őszi hullám esetszámait folyamatosan figyelemmel kísérve, illetve mérlegelve a Nemzeti Népegészségügyi Központ Országos Tisztifőorvosi Titkársága számunkra megküldött javaslatait, kiadónk, a PPH Media a résztvevők és családtagjaik egészségének védelme érdekében, társszervezőnkkel, az ND Nonprofit Zrt.-vel közösen azt a felelős döntést hozta, hogy idén ősszel nem rendezi meg az immár hagyományos Tobacco Hungary konferenciát, az eseményt 2021-re halasztja.

Annak érdekében, hogy mégse hagyjuk a Nemzeti Dohányboltokat szakmai előadások nélkül, Tobacco Hungary Light néven online konferenciát szervezünk.

{kep|id=838532|align=center|title=auto|width=580|galeria=0|popup=0}

Program 

2020.10.20 (Délelőtt) 

(PROGRAMVÁLTOZÁS!)

10.00-10.10 Bekapcs
10.10-10.20 Konferencia megnyitása, köszöntő - Gyarmati Petra, Tobacco Magazin főszerkesztő
10.20-10.35 Így hatott a COVID-19 a hazai fogyasztókra -  Kálmán Ágnes, Ipsos Zrt. Account Manager
10.35-10.40 5 perc business
10.40-11.15 Dohánypiaci áttekintés a COVID tükrében – dr. Esküdt Gábor, ND Nonprofit Zrt. vezérigazgató
11.15-11.25 Dohánybolti lehetőségek, eredmény növelés az optimalizáció útján - dr. Ignácz Mihály, az SCM logisztikai Kft. tulajdonosa 


2020.10.20 (Délután)

14.50-15.00 Bekapcs
15.00-15.05 Köszöntő Gyarmati Petra, Tobacco Magazin főszerkesztő
15.05-15.20 Continental Tobacco Group VIP Lounge: Maszkhasználat és járványlassítás – Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője
15.20-15.35 Virtuális kerekasztal: Élet május 20 után – A dohánypiaci szereplő helyzetértékelése
(Vendégeink: Orosz Zoltán, a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. ügyvezető igazgatója, Apáti Béla, a Rónatabak Kft. ügyvezető igazgatója.  Moderátor: Gyarmati Petra, Tobacco Magazin főszerkesztő)
15.35-15.40 5 perc business
15.40-15.55 A COVID-19 és következményei számokban – Tóth Zoltán, a TrafikTV/Trafik.hu ügyvezetője
15.55-16.00 5 perc business (AltCash, Posiflex)
16.00-16.20 Virtuális kerekasztal: 2020 trafikos szemmel (Vendégeink: Szöllősi Balázs (Kecskemét), Soós Ádám (Budapest), Tóth Zoltán, a TrafikTV/Trafik.hu ügyvezetője, Zádor Csaba, az ND-klaszter operatív igazgatója.  Moderátor: Gyarmati Petra, Tobacco Magazin főszerkesztő)
16.20-16.35 JTI VIP Lounge: Kihívások a munkaerőpiacon - Ráskó Eszter, pszichológus, szexuálpszichológus, HR menedzser, a Dumaszínház társulatának tagja

2020.10.21 (Délelőtt)

09.50-10.00 Bekapcs
10.00-10.05 Köszöntő - Gyarmati Petra, Tobacco Magazin, főszerkesztő
10.05-10.20 FMCG a trafikban - Hajnal Dóra, Nielsen
10.20-10.30 Szeszesital piaci trendek a Zwack szemszögéből - Belovai Csaba, Zwack Unicum Nyrt. kereskedelmi igazgató
10.30-10.35 5 perc business
10.35-10.45 Új lehetőségek a profitabilitás megőrzésére – Franchise szolgáltatások és instore kommunikáció – Tóth Zoltán, a TrafikTV/Trafik.hu ügyvezetője
10.45-10.55 Módosított kockázatú termék - Mit is jelent ez? - Interjú Szlávik Péterrel, a Philip Morris Magyarország vállalati kapcsolatok igazgatójával
10.55-11.00 5 perc business
11.00-11.20 Kerekasztal - CSR és fenntarthatóság (Vendégeink: Czibla Sándor, a Firelight Kft. tulajdonosa, Fodor Sándor, az ODBE Kft. CORA vezetője, dr. Papp Kálmán, a JTI Hungary Zrt. vállalati kapcsolatok igazgatója, Vizi Tamás, a Philip Morris Magyarország Kft. Speciális Üzleti Partnerek osztályának vezetője. Moderátor: Vándor Ágnes, a PPH Media ügyvezetője)
11.20-11.35  Philip Morris VIP Lounge: Az aktuális helyzet pszichológiája - dr. Csernus Imre, pszichiáter

Résztvevőink nem csak értékes szakmai tudással gazdagodhatnak! Előre meg nem határozott időpontokban sorsolásokat tartunk azon kedves résztvevőink között, akik bekapcsolódtak a konferencia előadásaiba!

Legyen az Öné az egyik a három, vezetéknélküli mobiltelefontöltővel kombinált UV fényes fertőtlenítő doboz közül! Vagy nyerje meg a két tálca dobozos Borsodi IPA egyikét!

Idén is együtt kávézunk a MindigKávé márkaként megújult Pannon Kávéval, bár ezúttal a megszokotthoz képest rendhagyó módon. A távolságot áthidaló kávéélményt most 3 ajtóig szállított egyedi ajándékcsomaggal biztosítják, és rendkívüli kedvezményt nyújtanak a konferencián résztvevők számára trafik kávé szolgáltatásaikra, valamint új webshopjukban elérhető otthoni kávé kínálatukra.

Carlsberg Hungary Kft. 50 kedvezményes csomagot ajánl fel a konferenciára regisztrálók között. Kedvezményes csomagajánlat: Vásárolj 3 tálca Somersby-t (bármilyen ízben) + 3 tálca sört* és jutalmul +1 tálca görögdinnye ízesítésű Somersby-t adunk.”  Termékportfóliónk megtekinthető a carlsberghungary.hu/hu/markaink/ weboldalon! A csomagrendelést a vevoszolgalat@carlsberg.hu emailcímen adhatják le cégnév és az üzlet címének, illetve a pontos terméklista és a nagykereskedő neve, telephelye feltűntetésével. (*Carlsberg Hungary Kft. által forgalmazott sörök. A Holsten termékek nem vesznek részt a csomagajánlatban.)

A vásárlók megtartásában, a kosárérték növelésében a trafikok megbízható társa a Posiflex. Rendszerkompatibilitás, innovativ és időtálló POS megoldások! Ha eszközparkja modernizálásra, cserére szorul, a Posiflex a legjobb választás. Tekintse meg kínálatunkat a www.penztargepcentrum.hu-n! 

 Az eDrink.hu egy webes felület, ahol a Zwack Unicum Nyrt portfoliójára tud online rendelést leadni. Ha még nem regisztrált, kattintson ide! 

Tartson velünk! Tartalom, szórakozás, kedvezmények, nyeremények – és egy jó csapat várja az online térben!

Kapcsolat:

Krémer Sára, head of event, kremer.sara@pphmedia.hu 

A prograváltoztatás jogát fenntartjuk!

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozók adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

 

   
       
     
   
         
    Regisztrájon itt az eDrink.hu ajánlataiért!
  
       
   

 

A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozók adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

Részvételi díj és regisztráció:

A rendezvény trafikos engedélyszámmal rendelkezők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt ide kattintva teheti meg.


Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényre október 19. este 20.00-ig tud regisztrálni. Amennyiben jelentkezéskor hibás e-mail címet adott meg, előfordulhat, hogy a webex link nem érkezik meg az Ön címére, ebben az esetben forduljon a szervezőkhöz a lent megadott elérhetőségen.

Kapcsolat:

Krémer Sára, head of event, kremer.sara@pphmedia.hu


A jelentkezéssel Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozók adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeleshttps://pannonkave.hu/adatvedelem/)

hirdetés
hirdetés