hirdetés
2021. szeptember. 25., szombat - Eufrozina, Kende.
hirdetés

Teljes gőzzel! E-cigaretta workshop trafikosoknak a Tobacco Magazin szervezésében

Egynapos konferenciánkkal 360 fokos áttekintést igyekszünk adni az e-cigarettákról és utántöltő folyadékokról a trafikosoknak. Dátum: 2019. május 23.

Időpont:
2019. május. 23. 09:00
Helyszín:
EXTRA Budapest (1072 Budapest, Klauzál u. 15.)

 

Egynapos konferenciánkkal 360 fokos áttekintést igyekszünk adni az e-cigarettákról és utántöltő folyadékokról a trafikosoknak. Résztvevőink megismerhetik az egyes eszközöket, termékeket, trendeket. Segítséget kaphatnak a még hatékonyabb értékesítéshez. Megismerhetik a fogyasztói motivációkat és a vásárlói döntések egyes szakaszait. Olyan trafikosok is elmondják tapasztalataikat, akik az évek alatt bejáratott portfóliót, vásárlóikört alakítottak ki, és eredményesen forgalmazzák trafikjukban ezeket az újgenerációs termékeket.  

PROGRAM

9:00-9:30 Regisztráció, napindító kávézás, standok felkeresése 

9:30 Köszöntő 

9:35 Átfogó kép a hazai e-cigarettapiacról
Az elektromos cigaretták és utántöltő folyadékok hazai jogszabályi környezete. Az értékesítésére vonatkozó szabályozások. Az e-cigaretta utántöltő folyadékok forgalmának alakulása a Nemzeti Dohányboltokban.
Előadó: ND Nonprofit Zrt.

9:55 A feketepiac hatásai
Mit tehetünk a feketepiac visszaszorítása érdekében? Hogyan lehet bevonzani a vásárlót a trafikba? Milyen hatással van az árazás a feketepiac nagyságára?
Előadó: Orosz Zoltán, BAT Pécsi Dohánygyár Kft., ügyvezető igazgató

10:15 5 perc business: BAT Pécsi Dohánygyár Kft. 

10:25 Eszközök és típusaik
Milyen típusú eszközök léteznek? Hogyan fejlődtek ezek? Honnan indultak és hogyan haladtak a fejlesztések az e-cigaretták terén? Mit tud egy kezdőkészlet? Miért váltanak a nagyobb teljesítményű készülékekre azok, akik az e-cigaretta mellett teszik le a voksukat? Az eszközök mely paramétereivel érdemes tisztában lenni? Milyen új trendek mutatkoznak meg?
Előadó: Jávorszky Adrienn, Vimpex Drink Kft., E-cigaretta és Tabak ágazat vezető 

10:45 5 perc business: Vimpex Drink Kft. 

10:55 Az utántöltő folyadékok evolúciója
Milyen paraméterek alapján sorolhatók be az utántöltő folyadékok? Milyen szabályoknak, előírásoknak kell megfelelniük? Milyen ízesítések léteznek és melyek a legkedveltebbek? Milyen erősségű liquidek vannak forgalomban? Hogyan érdemes felmérni a vásárlói preferenciákat? Milyen trendek, fejlesztési irányok figyelhetők meg az e-liquideknél.
Előadó: Ficsor Zoltán, Villanypára Egyesület, elnök 

11:15 5 perc business: Alföld-Tabak Kft. 

11:25-11:55 Kávészünet, standok látogatása 

11:55 A vásárlói döntés folyamata
Mikor miben segíthet az eladó? Hogyan szolgáljuk ki a különféle vásárlóinkat? Más-más információra van szüksége a kezdőnek, a gyakorlott felhasználónak és a haladónak. Hogyan ismerjük fel, hogy a vevőnk a vásárlás mely szakaszában van? Milyen információkkal segítsük a döntését? Garanciális kérdések.
Előadó: Wanderer Zsolt, Mikorfiber Kft., ügyvezető igazgató 

12:20 5 perc business: Mikrofiber Kft. 

12:30 Kerekasztal-beszélgetés: Fogyasztói motivációk 
Milyen motivációk vezették az egyes fogyasztókat, hogy a hagyományos dohánytermékekről az elektronikus cigarettára váltsanak. Milyen szerepet játszott ebben az egészségtudatosság? Mennyire volt fontos az árérzékenység? Mekkora hatással volt a váltásra a környezet? Mi az, amit ők keresnek, fontosnak tartanak? Mit várnak el egy olyan üzlettől, ahol ezeket a termékeket beszerzik?

12:50 5 perc business: Firelight Kft.

13:00 Trafikos kerekasztal-beszélgetés: Plusz befektetés = plusz bevétel?
Nemzeti Dohányboltok osztják meg tapasztalataikat. Melyek a kezdeti buktatók? Hogyan lehet sikeresen csinálni? Hogyan alakítsuk ki az eszköz- és liquidválasztékot? Hogyan érdemes egy optimális készletet kialakítani, hogy a vásárlói igényeket ki tudjuk elégíteni? Mire kell odafigyelni, hogy a vásárlók elégedetten távozzanak az üzletünkből? Hogyan tegyük láthatóvá választékunkat kis alapterületen is?

13:20 Kerekasztal-beszélgetés: Mit tehet hozzá a forgalmazó?
A legtöbb hazai vállalkozás az eszközökhöz kapcsolódóan komplex szolgáltatói hátteret is biztosít, mit érdemes ezekről tudni? Folyamatosak az újdonságok, termékfejlesztések ezen a területen, milyen trendek láthatók forgalmazói oldalról? Miben segítheti a forgalmazó a trafikok hatékonyabb e-cigaretta értékesítését?

13:40 Kiállító partnereink a standoknál fogadják az esetlegesen felmerülő további kérdéseket

14:10 Streetfood ebéd, networking a kiállító partnerekkel 

14:50 A rendezvény zárása  

A helyszíni férőhelyek korlátozott száma miatt az első 100 jelentkezőt tudjuk befogadni.  

 

REGISZTRÁCIÓ

Részvételi díj: 3 900 Ft + áfa / fő
A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a hasznos.nelly@pphmedia.hu e-mail címre! 

Letöltöm a jelentkezési lapot! 
Kapcsolat: Hasznos Nelly, hasznos.nelly@pphmedia.hu061 430 4527

A rendezvényen való részvétel kizárólag dohánytermékkiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! Kérjük, a jelentkezéskor adja meg az engedélyszámát! 

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

KAPCSOLAT

 Hasznos Nelly
 hasznos.nelly@pphmedia.hu
 061 430 4527 

REGISZTRÁCIÓ

A belépő tartalmazza a konferenciarészvételt, kávészüneteket és az ebédet. A szakmai program után, illetve a kávészünetekben lehetőség van a kapcsolatépítésre partnereinkkel.

 Részvételi díj: 3 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a hasznos.nelly@pphmedia.hu e-mail címre! 

Letöltöm a jelentkezési lapot! 

 

A rendezvényen való részvétel kizárólag dohánytermékkiskereskedők számára lehetséges, a jegyvásárlás felülbírálási jogát fenntartjuk! Kérjük, a jelentkezéskor adja meg az engedélyszámát! 

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállalkozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)   

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Partnereink:
Alföld Tabak
BAT
Firelight
Mellow Dew
Vimpex Tabak
Pannon Kávé
hirdetés
hirdetés