hirdetés
2021. október. 16., szombat - Gál.
hirdetés

Megérkezett az Unicum Barista - online termékbemutató Zwack Sándor felvezetésével

Időpont:
2021. január. 26. 11:00

baristanagy

Ismerje meg trafikja leendő sláger termékét!

Exkluzív online eseményünkön a kiskereskedelmi szektorból elsőként a Nemzeti Dohányboltok munkatársainak mutatja be a Zwack Unicum Nyrt. az Unicum család új tagját, a közel hároméves fejlesztői munka eredményeként megalkotott Unicum Baristát!

A kifejezetten a trafikszektor számára tartott, élőben online közvetített termékbemutatónkon sok neves szakember mellett személyesen jelen lesz Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke is!

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy elsőként átfogó információt kapjon erről a különleges újdonságról, amelyen biztosan megakad majd vásárlói szeme!

Online konferenciánkon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  
Tervezett program

10.45-11.00 Gyülekező

11.00-11.15 Felvezető/Köszöntő

Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke

Belovai Csaba, a Zwack Unicum Nyrt Kereskedelmi és Export Igazgatója

Fény derül a termék bevezetésének kulisszatitkaira! Honnan származik az Unicum Barista ötlete? Mióta dolgozik a termék tökéletesítésén a Zwack? Miért pont most kerül bevezetésre?

11.15-11.30 Ismerje meg az Unicum Baristát

Előadó: Gulyás Csaba, párlatszakértő

Hogyan készül az Unicum Barista? Milyen komplex és bonyolult gyártási folyamat során kerül tökéletes ital a palackokba? Miben tér el az eljárás más Unicum családtagokétól, például az Unicum Szilvától?

11.30-11.45 Kávé és szakértelem

Előadó: Tóth Sándor, kávészakértő, az Unicum Barista projekt résztvevője

Hogyan kerül az ikonikus magyar keserű portfoliójába magyar kávé Costa Ricáról? Mit érdemes tudni a specialty kávékülönlegességeket jegyző Bányai kávéról? Miért éppen rájuk esett a választás? Mit érdemes tudni a Baristához felhasznált kávétételről?

11.45-12.00 Hogyan keverhető az ital?

Előadó: Nagy Zoltán, a budapesti Boutiq Bar tulajdonosa, bartender

Hogyan érdemes fogyasztani az Unicum Baristát a legjobb élmény elérése érdekében? Milyen trendek uralják ma a koktélokat? Hogyan szervírozza tökéletesen szervírozott Baristát? Milyen koktélvariációkban, long drinkekben működik különösen jól a Zwack újdonsága?

12.00 Kérdések és válaszok,eseményzárás

 

Regisztráció: ITT

Krémer Sára

kremer.sara@pphmedia.hu

hirdetés
hirdetés