hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. október. 19., kedd - Nándor.
hirdetés

Marihuánát és egyéb drogokat árult egy pénzügyőr és két társa

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás egy pénzügyőrrel és két társával szemben – tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség múlt csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint az ügyben a nyomozó ügyészség hétfőn tíz helyszínen hajtott végre „összehangolt nyomozati cselekményeket”, azokban a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség is közreműködött.

A gyanúsítás szerint egy pénzügyőr törzszászlós 2020 decemberétől kábítószerrel, köztük kokainnal kereskedett, amelyet adagonként 25 ezer forintért értékesített. A 42 éves férfi a kábítószert 2021. január 31-ig egy fiatal nő lakásán tartotta, majd azt egy 59 éves ismerőséhez vitte, aki részt vett a kábítószer terjesztésében is.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A pénzügyőr lakásán tartott kutatás során több olyan bűnjel került elő, amelyek gyorstesztje kábítószer – marihuána, kokain, metadon vagy ketamin – tartalomra utalt. A kutatás során a kábítószer-kereskedelem és -fogyasztás kellékei – köztük kiporciózott pakettek, mérlegek, csomagolóanyagok és feljegyzések – is nagy számban előkerültek.

A bíróság elrendelte a pénzügyőr és a kábítószer-kereskedelemben résztvevő másik férfi letartóztatását – áll a közleményben.

(forrás: MTI)
hirdetés
hirdetés