hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Negyedmilliós zsákmány

Két évvel a bűntett után fogták el a trafikrablókat

A nyomozók három férfit vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint 2019 novemberében kiraboltak egy dohányboltot – írta csütörtökön a Police.hu.

Egy XVIII. kerületi dohányboltba ment be három maszkos férfi közel két évvel ezelőtt, 2019. november 27-én este. A három férfi fegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette meg az eladót a bevételt követelve. A rablók végül közel 250 ezer forintot zsákmányoltak, majd elmenekültek. A bűntettet a dohánybolt biztonsági kamerája rögzítette:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozása csaknem két éven át tartott, ám végül siker koronázta erőfeszítéseiket. Ekkorra azonosították a feltételezett elkövetőket; a 21 éves Cs. Andrást, a 20 éves P. Albertet és a 18 éves G. Olivért.

A nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival 2021. október 6-án Budapesten fogták el a három fiatalt, akiket fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, majd vettek őrizetbe.

(forrás: police.hu)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés