hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. október. 19., kedd - Nándor.
hirdetés

Vádemelés

Féltékenységből tépte meg egy trafikos haját egy ittas tatabányai nő

Egy garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki a vád szerint féltékenysége miatt volt garázda az eladóval szemben – írja az Ügyészség.hu.

A vádirat szerint az ittas nő 2021. április 29-én 20 óra 30 perckor bement a tatabányai dohányboltba, és az eladót kérdőre vonta, hogy miért flörtöl a barátjával. Az elkövető az eladó haját elkapta, rángatta, ily módon a bejárat felé, az üzlet elé húzta.

A sértett nő megpróbált a támadója szorításából kiszabadulni, aki a hajánál fogva tovább rángatta. Az eladó megfogta a nő kezét, aki ezt nehezményezte és arra kérte a sértettet, engedje el a kezét, akkor ő is elengedi a haját. Amikor az eladó a támadó kezét elengedte, az ittas nő a hajtépéssel felhagyott, azonban a sörét az eladó ruházatára öntötte.

Képernyőkép az eset elejéről készült biztonsági kamerafelvételből (YouTube)

Az eladó visszament az üzletbe, ahová a támadója is követte. Az elkövető a sértett szidalmazásával nem hagyott fel, eközben a sértettet leköpte, ezután távozott az üzletből. Az elkövető az üzlet bejárati ajtajába kintről erőteljesen belerúgott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a garázda nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

A dohánybolti biztonsági kamera rögzítette az eset elejét, ide kattintva lehet megnézni.

hirdetés
hirdetés