hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Asztély

Elvették a kisbuszt a cigarettacsempésztől

Az ukrán határőrök állították meg a férfit, aki Magyarországra szeretett volna átjönni közel kétezer doboz cigarettával.

A Munkácsi Határőrség emberei vámosokkal közös akció keretében feltartóztattak egy kisbuszt, amellyel Asztélynál kívántak átkelni az ukrán–magyar határon – írja a Kárpátinfo.net az Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-posztja nyomán.

A 33 éves ukrán sofőr által vezetett járművet vizsgálatra továbbították, amelynek során kiderült, hogy a kisbusz padlójában rejtekhelyeket alakítottak ki.

Fotó: Ukrán Állami Határőrszolgálat Nyugati Régiója / Facebook

Ezen rejtekhelyekből összesen 1970 doboz cigaretta került elő. A vámosok lefoglalták a cigarettát, valamint a kisbuszt, a 33 éved férfi ellen pedig eljárás indul.

(forrás: www.karpatinfo.net)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés