hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. november. 28., vasárnap - Stefánia.
hirdetés

Dohánytermelés

Elkezdődött a Virginia-felvásárlás az ULT Magyarországnál

Az eddigi gyakorlatuktól eltérően, közel egy hónappal korábban kezdte meg a 2021. évi Virginia dohányok felvásárlási ciklusát az ULT Magyarország Kft. – áll a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetsége (MADOSZ) honlapján publikált közleményben. A cég ezzel a lépéssel szeretné segíteni a termelőiket, hogy minél hamarabb realizálhassák az értékesített tételek árbevételét.

„A mai napon megtartott mintacsomó-bemutatón a közel kéthetes szezoneltolódás miatt csak az alsó törési övezetekből tudtuk összeállítani a belső használatú mintacsomóinkat. A középső és felső törési övezetek mintacsomóit a betakarítás előrehaladtával fogjuk összeállítani”

– fogalmazott Fekete Tibor, az ULT Magyarország agronómiai igazgatója.

Fotó: Madosz.hu

„A későbbiekben folyamatosan tervezzük a dohányok felvásárlását, a termelői felajánlásokkal megegyező ütemben. A korábbi gyakorlatunknak megfelelően az idén is minden megtermelt dohányt átveszünk az idei termesztési szerződésünkben vállalt feltételeknek megfelelően. Várhatóan december első hetéig minden Virginia dohány fel tudunk vásárolni, a Burley felvásárlási ciklus megnyitása előtt”

– zárul Fekete Tibor közleménye.

(forrás: MADOSZ)
hirdetés
hirdetés