hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. október. 19., kedd - Nándor.
hirdetés

Esztergom

Berúgta a trafik ajtaját, majd készpénzt lopott

A lopás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a vád szerint dohányboltba az ajtó berúgásával ment be és onnan készpénzt lopott – írja az Ügyészség.hu.

A vádirat szerint a férfi 2020. december 13-án hajnali fél ötkor berúgta egy esztergomi dohánybolt ajtaját, majd bement és a kasszából ellopott 47000 Ft készpénzt. A férfi a lopott pénzből műszaki cikkeket (webkamerát, hangfalat, hangfalszettet, videómagnót) vásárolt.

A dohánybolti lopás előtt az esztergomi szálló egyik szobájából laptopot, USB kábelt, powerbanket, projektoros órát, Mikulás-csomagot, karácsonyi csomagot lopott összesen 68795 Ft értékben. A lopott tárgyakat a szállón lévő saját szobájában az ágyneműtartóban rejtette el. (Az elrejtett tárgyakat egy másik elkövető az ágyneműtartóban megtalálta és azok közül a laptopot, az USB kábelt eltulajdonította, ezeket 10000 Ft-os vételáron értékesítette.)

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a dohánybolti tolvajt végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és 49295 Ft vagyonelkobzásra, a tolvajt meglopó férfit elzárásra ítélje.

Az alábbi videón a dohánybolt ajtajának berúgása és a 47000 forint eltulajdonítása látható.

hirdetés
hirdetés