hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Módosult az Alapszabály

Bényei Illés volt elnököt köszöntötte a MADOSZ küldöttgyűlése

Lezajlott a Magyar Dohánytermelők Országos Szövetségének (MADOSZ) Elnökségének küldöttgyűlése, amelyen egyebek között új SZMSZ-t is elfogadott a testület.

2021. október 5-én megtartotta küldöttgyűlését a MADOSZ Elnöksége – írja a MADOSZ honlapja. A plénum elfogadta a 2020. évi tevékenységi és mérlegbeszámolókat, az Ellenőrző Bizottság beszámolóját, valamint elfogadták a módosított Alapszabályt és az új Szervezeti és Működési Szabályzatot is.

A küldöttgyűlés a hivatalos feladatok mellett köszöntötte Bényei Illést, aki 22 éven át dolgozott a MADOSZ elnökeként a magyar dohánytermelők érdekeinek érvényesítéséért.

Bényei Illés a küldöttgyűlés ajándékával (MADOSZ)

Bényei Illés márciusban mondott le az elnöki tisztségről, utódja Kenyeres Sándor lett. A leköszönt elnökkel készült hosszabb interjúnk a Tobacco 2021/05-ös számában jelent meg.

(forrás: MADOSZ)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés