hirdetés
2020. október. 28., szerda - Simon, Szimonetta.
hirdetés

Az Év Boltja 2020: Gratulálunk a nyerteseknek!

Lezajlott Az Év Boltja 2020 versenyünk eredményhirdetése. A kialakult helyzethez alkalmazkodva idén rendhagyó módon, online ismertük el az év legjobbjait. 

A Store Insider a Tobacco Magazinnal karöltve idén hatodik alkalommal hirdette meg Az Év Boltja versenyt, amelyre nagy örömünkre szép számmal érkeztek pályázatok. A nevezések fele került döntőbe az első körös, online értékelés alapján. A szakmai zsűri ezt követően idén az online térben ült össze, hogy újra átnézve a döntős üzleteket, megosszák egymással szakmai véleményüket, meglátásaikat és kiválasszák a nyerteseket. A korábban meghirdetett különdíjak mellett pár meglepetés különdíj is gazdára talált, mivel a zsűritagok erre érdemesnek találták az idei mezőnyt.

Az Év boltja verseny szakmai zsűrije a következő szaktekintélyekből állt:

 • A zsűri elnöke Vidács Gyula, a Magyar Franchise Szövetség elnöke
 • Ács Dóra, a Store Insider szaklap főszerkesztője
 • Bokor Rita, független tanácsadó
 • Dörnyei Otília, az Inspira Research Consumer & Retail vezetője
 • dr. Barna Sarolta, a NÉBIH Minőségfejlesztésért és kockázatkezelésért felelős elnökhelyettese
 • dr. Esküdt Gábor, a ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatója
 • Gláser Tamás, a Magyar Védjegy Egyesület ügyvezető elnöke
 • Gyalay-Korpos Gyula, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének elnöke
 • Gyarmati Petra, a Tobacco Magazin főszerkesztője
 • Majthényi Angéla, a Sole-Mizo Zrt. trade marketing menedzser kategória menedzsment specialistája
 • Mészáros Andrea, a Sole-Mizo Zrt. trade marketing menedzsere
 • Murányi László, kereskedelmi szakértő
 • Schaffer Dániel, a Store Insider szaklap szerkesztője
 • Szabó Károly, a Kaméleon Reklám ügyvezető igazgatója

Az idei kategóriagyőztesek:

Nemzeti Dohánybolt – 50 m² alatti eladóterű üzletek:

Hedonstore a nyolc közepén

 

Üzletünk portfoliója komplex, üzletpolitikánk szerint pedig a trafikokra egyre jobban jellemző kényelmi funkciót prémium szinten igyekszünk megvalósítani. Állandó képzéseken veszünk részt, fejlesztve ezáltal szakmai hozzáértésünket. 

Nemzeti Dohánybolt – 50 m² feletti eladóterű üzletek:

Nonstop Dohánybolt Felsőzsolca

További képek a galériában! Kattintson!
  

Éveken keresztül minden profitot visszaforgattunk a vállalkozásunkba: növeltük az elérhető termékeink választékát és egyben a készleteink mennyiségét is, valamint csinosítottuk, szépítettük üzletünket és közvetlen környezetünket. Az első 5 év fáradtságos munkájának az eredménye lett a 2018 évben épült új, mintegy 270 m2 alapterületű üzletünk megnyitása, amelyben a tágas és világos eladótér mellett már bőven van helyünk raktározni, illetve végre egy rendezett irodát is ki tudtunk alakítani magunknak.

KÜLÖNDÍJAK

Idei újdonságunk egy olyan elismerés bevezetése, amellyel azon boltokat díjazzuk, akik több egymást követő éven keresztül évről-évre kiemelkedő pályázatot nyújtottak be Az Év Boltja versenyre. Üzletük folyamatosan példaértékűen magas színvonalon működik, munkájuk egyenletes, vevőbarát üzletpolitikáról tanúskodik. Így született meg Az Év Boltja Etalon különdíj, amelyet a zsűri az idei évben egyebek mellett a Nemzeti Dohánybolt kategóriában is odaítélt. A klub reményeink szerint a további években bővülni fog.

Az Év Boltja Etalon különdíj:

Spiritstore, együtt a vásárlóinkkal

 

További képek a galériában! Kattintson!

A Spirit szerves része a bennünket körülölelő világnak: Mikor a Spiritet megálmodtuk, az lebegett a szemünk előtt, hogy egy olyan üzletet nyissunk, amelyre az egész városunk büszke lehet. Olyan boltot szerettünk volna, amely nemcsak kínálatával és elérhetőségével, de a társadalomhoz való hozzáállásával is példát mutat.

Leglátványosabb Mizo kihelyezés – Sole-Mizo Zrt. Különdíj:

Nonstop Dohánybolt Felsőzsolca

Tobacco szakmai különdíj:

Nem 'csak' Trafik

További képek a galériában! Kattintson!
 

A tarjáni faluközpont adottságaihoz és igényeihez igazodó kis üzlet, ahol a vásárlás összeköthető egy kellemes kávézással, közben akár a napi sajtó átlapozására is van lehetőség. Vásárlóink döntően átutazók, helyi lakosok és turisták. Az üzlet áruválasztékának kialakításánál igyekeztünk egyedi igényeket is figyelembe venni: különleges ital és üdítőital választékkal vásárlóink ajándékozási szándékát is kielégítjük. Örülnénk, ha a vásárló belépéskor úgy érezné, hogy egy kellemes barátságos környezetbe csöppent, ahol szeretettel fogadják, és napi gondjaival kapcsolatban is megértő fülekre talál.

Közönségszavazás győztes:

Nonstop Dohánybolt Felsőzsolca

 


 

Főtámogatónk:   Szakmai partnerünk:

 

(forrás: Tobacco)
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás