hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Egykor népszerű különlegesség

A zöld szivarok nyomában

Tudta-e, hogy létezik zöld borítólevél a szivarok esetében? S hogy ez a fajta borítólevél egykor a legnépszerűbbnek számított? A Candela borítólevélről van szó, amelyet manapság izgalmas díszítőelemként, különlegességként használnak a szivargyártók, például a Szent Patrik napjára kiadott, limitált szériás zöld szivarokhoz. Ám ha az ember elég idős, vagy ismeri a szivarok történelmét, tudhatja, hogy a Candela borítólevél egykor nagyon népszerű volt.

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Földi Bence, főszerkesztő, Tobacco Magazin
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés