hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Mosonmagyaróváron minden vevő fontos

„A maszk mögött is látsszon a mosoly”

Smuk Anikó hét éve dolgozik trafikban. Négy évig eladó volt Jánossomorján, három éve viszont megváltozott a munkája: azóta négy trafikot felügyel Győr-MosonSopron megyében. A mosonmagyaróvári üzlet erős konkurenciaharcban is jól teljesít, ami nem is csoda, hiszen olyan elvek mentén működik, amilyeneket a marketingtankönyvek ajánlanak. Jól felépített a márka, színes és folyamatosan bővül a kínálat, jó az üzenet s fontos a vevőközpontúság.

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
Vámos Éva
a szerző cikkei

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés