hirdetés
2019. május. 20., hétfő - Bernát, Felícia.
hirdetés

Programja van október 18-19-én!

Az ország legnagyobb kétnapos dohánypiaci konferenciája a Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös szervezésében az idei évben is megnyitja kapuit 2018. október 18-19-én Siófokon, a Hotel Azúrban.

Ne maradjon le, mert ez a két nap tökéletes lehetőség arra, hogy rekord idő alatt találkozzon a szektor döntéshozóival, az ország más részéről érkező trafikos kollégákkal, a legmeghatározóbb piaci szereplőkkel és potenciális partnerekkel.

A konferencia nyitó előadását Lázár János, nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos tartja.

Résztvevőink többek között hallhatnak az ND Nonprofit Zrt. aktualitásairól. Megismerhetik a Kiemelt Állami Szerződések Főosztálya dohány-kiskereskedelmi koncessziós szerződéseket érintő szerepét. Hallhatnak arról, hogy milyen szempontok szerint ellenőrzi a fogyasztóvédelmi hatóság a Nemzeti Dohányboltokat, és a közelmúltban lefolytatott ellenőrzések alapján milyen tapasztalatok vonhatók le. Tájékoztatást kaphatnak a jövedéki szabályozás dohány szektort érintő változásairól, az elektronikus ügyintézési kötelezettségekről. Kiderül, m​​​​​​it vesznek a fogyasztók a trafikokban és milyen szerepet tölt be a csatorna a teljes kiskereskedelem kontextusába helyezve. Szó lesz arról, hogyan építhető fel egy sikeres portfólió, hogyan tartható meg és motiválható a bevált munkaerő, hogyan növelhető a jövedelmezőség, hogyan változnak a dohányzási szokások, mi fán terem a nikotinsó, és milyenek a nemzetközi tapasztalatok a cigaretta egységes csomagolásáról. 

Értesüljön első kézből a szektor legaktuálisabb fókusz témáiról! Legyen részese a hazai dohánypiac egyik legmeghatározóbb eseményének!

Bővebb információ: https://tobaccohungary.hu/

(forrás: Tobacco)
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás