hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 27., csütörtök - Angelika.
hirdetés

Megszépül az InterTabac helyszíne

Az idei évben szeptember 16. és 18. között rendezik meg Dortmundban az InterTabac szakvásárt, amely a dohány és dohányzási kiegészítők témakörében a világon a legnagyobbnak számít. Tavalyi debütálását követően 2016-ban is megrendezik az InterTabac társrendezvényét, az InterSupply-t, amely a dohánytermékek gyártásához szükséges eszközöket vonultatja fel. 

Egyes tartalmaink kizárólag dohánytermék forgalmazók számára olvashatók teljes terjedelemben. Amennyiben Ön dohánytermék kiskereskedő a teljes cikk olvasásához kérjük, lépjen be vagy regisztráljon!

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Tobacco)

Legfontosabb cikkeink

A magyar kriminalisztika kevés női sorozatgyilkosainak egyike, Holhos Jánosné (leánykori nevén Papp Erzsébet) talán a legkülönösebb módon végzett áldozataival: folyékony nikotinnal mérgezte meg őket. Ha nem szorult volna meg, talán sosem bukott volna le.

Új-Zéland megtiltja a 2008 után születettek számára a dohánytermékek vásárlását. Több ország is jelezte, hasonló rendszer bevezetését tervezik.

Társlapunk, a Store Insider szaklap immáron nyolcadik alkalommal hirdette meg az Év Boltja versenyt, amelyre tizenkét kategóriában lehet nevezni. A Nemzeti Dohányboltok két kategóriáját két-két alkategóriával bővítettük!

hirdetés
hirdetés