hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. január. 26., kedd - Vanda, Paula.
hirdetés

Megérkezett az Unicum Barista!

2021. január 26-án a kiskereskedelmi szektorból elsőként a Nemzeti Dohányboltok munkatársainak mutatja be a Zwack Unicum Nyrt. az Unicum család új tagját, a közel hároméves fejlesztői munka eredményeként megalkotott Unicum Baristát!

A kifejezetten a trafikszektor számára tartott, élőben online közvetített exkluzív termékbemutatónkon sok neves szakember mellett személyesen jelen lesz Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke is!

Fény derül a termék bevezetésének kulisszatitkaira! Honnan származik az Unicum Barista ötlete? Mióta dolgozik a termék tökéletesítésén a Zwack? Milyen komplex és bonyolult gyártási folyamat során kerül tökéletes ital a palackokba? Hogyan kerül az ikonikus magyar keserű portfoliójába magyar kávé Costa Ricáról? Mit érdemes tudni a specialty kávékülönlegességeket jegyző Bányai kávéról? Hogyan érdemes fogyasztani az Unicum Baristát a legjobb élmény elérése érdekében? Milyen koktélvariációkban, long drinkekben működik különösen jól a Zwack újdonsága?

Minden kérdésre választ kaphat a trafikosok számára ingyenes online konferenciánkon január 26-án!

Ismerje meg az esemény részletes programját ide kattintva!

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy elsőként átfogó információt kapjon erről a különleges újdonságról, amely trafikja következő slágerterméke lehet!

Jelentkezzen, biztosítsa be a helyét már most!

Online konferenciánkon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás