hirdetés
2020. április. 01., szerda - Hugó.
hirdetés

Az Év boltja 2020: meghosszabbított nevezés!

Az Store Insider és a Tobacco szaklap ismét, immáron hetedik alkalommal hirdette meg Az Év Boltja versenyét! A nevezési határidőt 2020. 03. 13-ig meghosszabbítottuk! 

A kihívásra pályázhat minden Magyarországon, a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője. Versenyünk célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb, élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívjuk a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre Nemzeti Dohányboltok nevezését is várjuk! 

A korábbi évekhez hasonlóan a trafikok a Nemzeti Dohánybolt kategórián belül idén is két alkategóriában mérethetik meg magukat. A zsűri külön értékeli az 50 m² alatti eladóterű üzleteket és az 50 m² feletti eladóterű üzleteket.

A nyertes Nemzeti Dohányboltokat a Tobacco Magazinban is bemutatjuk. Az adott kategória nyertese használhatja „Az Év Boltja 2020” címet a kommunikációjában és üzleteiben „Az Év Boltja 2020” logót.

A nevezési határidőt 2020. 03. 13-ig meghosszabbítottuk!Újdonság: az Év Boltja 2020 versenyre immár nemcsak boltok, hanem teljes kereskedelmi láncok is nevezhetnek az alábbi kategóriákban:

  • Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője
  • Az Év Innovatív Kereskedője
  • Az Év Vevőbarát Kereskedője
  • Az Év Zöld Kereskedője
  • Az Év Munkáltatója


A versenykiírás bővítésével arra törekszünk, hogy mind az egyénileg pályázó üzletek, mind a kereskedelmi láncok számára megteremtsük a lehetőséget, hogy a díjjal is felhívhassák a vásárlók figyelmét a fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges funkciókra, szolgáltatásaik magas színvonalára. Ezzel is erősítve az üzletek, kereskedelmi láncok imázsát, és javíthatják versenyképességüket.

A verseny főtámogatójaként idén is velünk tart a SOLE-MIZO Zrt. extra különdíjakkal!


A versenyről bővebben ide kattintva olvashat.

Egyéni boltok számára a nevezési felület itt, kereskedelmi láncok számára pedig itt érhető el.

Nevezési határidő: 2020. március 13.
Nevezési díj: 9900 Ft + Áfa / üzlet

hirdetés
hirdetés