hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2022. január. 17., hétfő - Antal, Antónia.
hirdetés

Kölcsönös partnerség

A ProCigar és az InterTabac kibővíti együttműködését

A ProCigar (a Dominikai Szivargyártók Szövetsége) és az InterTabac (a világ legnagyobb dohánytermékek és dohányzási kellékek szakkiállítása) bővíti meglévő együttműködését – közölte lapunkkal az InterTabac. A két szervezet évek óta keményen dolgozik azon, hogy a szivaripart világszinten a fókuszba helyezze.

„A világ kulcsfontosságú termelőországaival és exportőreivel folytatott közvetlen párbeszéd ennek a kiállításnak alapvető és nélkülözhetetlen eleme”

– mondta Sabine Loos, a Westfalenhallen vállalatcsoport ügyvezető igazgatója.

„A ProCigar mellett olyan partnerünk van, aki nemcsak a Dominikai Köztársaságot képviseli, hanem a világ legnagyobb prémium szivarexportőrét is”

– folytatta a Messe Dortmund főnöke, akinek ikerkiállítása – az InterTabac és az InterSupply – szintén az Amerikai Szivarszövetség tagja, amely azon dolgozik, hogy a szivaripart erősen, élénken és gyorsan növekedjen.

A 2019-es InterTabac (Wolfgang Helm / InterTabac)

Hendrik Kelner, a ProCigar elnöke is hangsúlyozta a partnerségnek rendkívüli fontosságát, hiszen a szivaripar kulcsfontosságú kezdeményezéseit indították el együtt, s a jövőben is ezt tervezik. A közlemény szerint Kelner így fogalmazott:

„Egyedülálló partnerség ez a világ legnagyobb és legjobb dohányipari kiállítása és a világ vezető szivarexportőre között. A Dominikai Szivargyártók Szövetségének fő célja a dominikai szivarok minőségének és konzisztenciájának népszerűsítése és védelme világszerte. Csak egy olyan globálisan elismert platform jöhet szóba erre a kulcsfontosságú feladatra, mint az InterTabac.”

A ProCigar 1992-ben alakult szivartermelők egyesületeként a Dominikai Köztársaságban, amelynek célja az ország jó hírének védelme, védelme és terjesztése a prémium szivarok világában. 2008 óta a ProCigar évente megrendezi a ProCigar Fesztivált, amely több mint 400 nemzetközi vendéget, importőrt, nagy- és kiskereskedőt, valamint dohányipari beszállítókat és alkalmazottakat vonz. Az InterTabac ismét Platina szponzorként lesz jelen a fesztiválon.

„És természetesen a ProCigar ismét erősen jelen lesz a következő szeptemberi InterTabacon – a dohányiparban népszerű »GetTogether« gálaest exkluzív partnereként, valamint magán a bemutatón”

– erősítette meg a ProCigar elnöke. Az InterTabac tavaly is elmaradt, 2022-ben szeptember 15-e és 17-e között tervezik a megrendezését a Messe Dortmundban, Németországban.

(forrás: Sajtóközlemény)

Legfontosabb cikkeink

Egy január 11-én közzétett új független tanulmány szerint az e-cigaretták ízeinek korlátozása drasztikus visszalépést jelentene a dohányzás miatt bekövetkező halálesetek ellen folytatott küzdelemben.

21 213 197 007 forint – összesen ekkora mértékben foglalt le különféle dohányárukat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2021-ben.

Az utóbbi évek egyik trendje, a kézműves sörök elterjedése nyilvánvalóan a nagyüzeminél jóval magasabb minőségnek köszönhető, azonban azzal, hogy miben áll valójában a különbség a gyártásban, már kevésbé vagyunk tisztában.

hirdetés
hirdetés