hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. november. 28., vasárnap - Stefánia.
hirdetés

ILUMA

A PMI piacra dobta az IQOS új generációját Japánban

Az IQOS ILUMA nevű új termék lényege, hogy indukciós hevítést végez és nincs szükség a rendszeres tisztogatására.

Hevítőpenge nélküli és tisztogatást sem igénylő új hevítéses technológiát dobott piacra a Philip Morris International (PMI) Japánban – írja a Tobacco Journal International a PMI közleményére hivatkozva. A termék egyelőre előrendelhető a gyártó weboldalán, valamint az IQOS boltokban.

Az új, indukciós hevítéssel működő termékből kétféle került piacra Japánban, az IQOS ILUMA és az IQOS ILUMA PRIME. A készülék automatikusan bekapcsol, amint érzékeli, hogy hevítőrúd került bele. Az új módszerrel lényegében nem marad fel nem hevített dohány a hevítőrúdban, s nem jár égéssel és füsttel a használata.

Az új IQOS ILUMA (TobaccoBusiness.com)

„Célunk a cigaretta nélküli világ, egy olyan hely, ahol a cigarettákat füstmentes alternatívák váltják fel, amelyek jobb választást jelentenek, mint a folyamatos dohányzás” – fogalmazott a közlemény szerint Jacek Olczak, a PMI vezérigazgatója, aki a közelmúltban a magyar Világgazdaságnak is adott interjút.

„Az IQOS ILUMA jelenleg a leginnovatívabb termékünk, a tudományos háttérrel kialakított füstmentes portfóliónk zászlóshajója. Az áttörést jelentő indukciós hevítéses technológia révén belülről hevíti a dohányt, égés nélkül, így füst és hamu sincs. Ahogy a korábbi IQOS készülék, ez is 95 százalékkal kevesebb káros anyagot bocsát ki, mint a cigaretták”

– mondta az új termékkel kapcsolatban a közlemény szerint Michele Cattoni, a PMI hevítéses dohányplatformokért felelős alelnöke.

(forrás: TobaccoJournal)
hirdetés
hirdetés