hirdetés
ÜDVÖZÖLJÜK A TOBACCO SZAKLAP HONLAPJÁN!
Oldalunkon a Nemzeti Dohányboltok számára készülő tartalmak olvashatók.
2021. október. 19., kedd - Nándor.
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunk cikkei dohánytermékek forgalmazásához kapcsolódó információkat is tartalmazhatnak, ezért az oldal egyes tartalmai csak regisztrációt követő azonosítás után, kizárólag a dohánytermékek forgalmazói számára olvashatók teljes terjedelemben. A honlapon szereplő információk a dohánytermék kiskereskedők szakmai tájékoztatását szolgálják, kérjük, fogyasztók számára ne tegye elérhetővé.

Ha Ön dohánytermék kiskereskedő, kérjük, regisztráljon vagy jelentkezzen be az oldalunkra!
 
hirdetés

Két héttel megcsúszott az érés és a betakarítás, de jó közepes termés várható – nyilatkozta Kenyeres Sándor MADOSZ-elnök a Kölcsey Televízió 35 perc című műsorának.

hirdetés

Mit tehetünk azért, hogy csak az időjárás váljon egyre sötétebbé, a hangulatunk ne?

Egy ősi tűzhelyben bukkantak olyan magokra, amelyek arra utalnak, hogy az emberiség több mint 12 ezer éve használ dohányt.

Több mint 600 ezres közösségi média elérés és közel 15 ezer weboldallátogatás a Másnap máshogy edukációs kampány eredménye.

Az egészségügyi miniszter helyettese terjesztett be a szenátusnak egy erről szóló törvénytervezetet.

Csatlakoztak az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) által vezetett, Race to Zero elnevezésű kampányhoz.

Lengyelországból hozta be hónapokon át nagy mennyiségben a szárított dohánylevelet az a bűnszervezet, amelynek tagjai Nyírtelek közelében egy tanyán abból vágott dohányt készítettek, majd ezt a környéken értékesítették.

Az első nagyobb mennyiségben legyártott kísérleti csomagolást a magyarországi fogyasztók próbálhatták ki az üdítőgyártó és a Kifli.hu idén június 16-án indult piaci tesztje során.

Kiadónk társoldalai